Supervision, Commissioning og Fejlsøgning af anlæg:

Assistance til fejlsøgning, supervision eller commissioning af dit anlæg. Jeg hjælper med tværfaglige systemintegrationstes samt funktionsafprøvning, for at sikre at det overholder alle funktionelle og sikkerhedsmæssige krav

PemTech tilbyder assistance med supervision, commissioning og fejlsøgning ved installation samt idriftsætning af tekniske industrielle og marine installationer.
Jeg har erfaring fra mange forskellige installationer. Jeg har i de senere år specielt arbejdet med installationer indenfor energi fremstilling. Installationer som dækker fra fjernvarm over kraftvarm til ren el produktion, både forbrændings og kedel installation, med brændsel fra biomasse til koncentreret sol energi (CSP teknologi).
Som commissioning specialist kan jeg tilkobles løbende og sikre de fornødne kompetencer til projektet. Jeg kan tilbyde en fleksibel midlertidig arbejdskraft under installation og idriftsætning, som supplement til det fast ansatte personale, således at der også stadig er tid til at håndtere den daglige drift.

Se et udvalg af projekter jeg har været tilknyttet til.

Kontakt mig gerne på telefon 24 85 27 702og lad os få en snak om, hvad du har brug for.

Uafhængig freelance konsulent, supervisor og idriftsætter.

✓ Idriftsætning
✓ Supervision af installation
✓ Hjælp under service eftersyn
✓ Hjælp til fejlsøgning.
✓ Commissioning